Leuke vaarroutes in een prachtig natuurgebied

240 ligplaatsen aan de rand van de Beulaekerwijde

Onze jachthaven biedt plaats aan 240 boten, daarnaast is er plaats voor ± 20 passanten. De ligplaatsen variëren van 6 tot 12 meter.

De jachthaven is gelegen aan open vaarwater in een prachtig natuurgebied. Voor elk type boot biedt de haven een goed uitgangspunt voor leuke tochtjes in de omgeving in Drenthe en Overijssel.

Voor motorboten zijn er leuke vaarroutes met veel bezienswaardigheden in Drenthe en Overijssel die u leiden door de prachtige natuur van de Kop van Overijssel en Drenthe. Vanuit de haven vaart u direct de Beulakerwijde op, wat de haven ook zeer geschikt maakt voor elke zeilliefhebber en de jaarlijks terugkerende zeilevenementen.

Full service jachthaven

Wij verzorgen de volledige exploitatie van de full service jachthaven met 240 ligplaatsen. Zo verzorgen wij onder andere winterstalling en bootonderhoud.

Ook beschikt de jachthaven over een trailerhelling (beperkt gebruik in de winter), diverse passantenplaatsen en over de mogelijkheid uw boot in en uit het water te takelen (tot 3,5 ton).

Ook hebben we de mogelijkheid voor bemiddeling wanneer u uw boot wilt verkopen. Informeer naar de mogelijkheden voor verkoop van uw boot »

haven-jachthaven_CT-01_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur

Ons havenkantoor

Wat is nou een jachthaven zonder een havenkantoor!

Voor al uw vragen aangaande de jachthaven zoals het huren van een ligplaats, bootverhuur, winterstalling en onderhoud aan uw boot kunt u ons natuurlijk altijd bellen en mailen. Als u het prettig vindt om zaken persoonlijk te bespreken kan dat natuurlijk ook, u bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen.
Klik hier voor de openingstijden van het havenkantoor »

Zin in een broodje?

Vanaf 1 juni is het mogelijk om broodjes bij ons te bestellen. In ons havenkantoor kunt u een bestelformulier halen, als u deze ingevuld 1 dag van te voren bij ons inlevert, liggen de broodjes de volgende dag om 09:30 uur voor u klaar.

 

Ook hebben we de mogelijkheid voor bemiddeling wanneer u uw boot wilt verkopen. Informeer naar de mogelijkheden voor verkoop van uw boot »

boot-uitzicht-water_CT-04_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur

Alle benodigdheden bij de hand

In de jachthaven is iedere steiger voorzien van elektra en watertappunten. Wij hebben de beschikking over een eigen kraan, een heftruck voor boten tot 5 ton en een botenhelling. Op het terrein bij de opslagloods zijn jollenplaatsen en een kanostalling aanwezig. U kunt de jollen en kano's ter plaatse via een slipway te water laten.

In het Sanitair gebouw, gelegen achter de tennisbaan, vindt u de toiletten, douches, wasserette en de stortplaats voor uw chemisch toilet.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van onze jachthaven, alle ligplaatsen en de faciliteiten.

Tarieven

Bekijk alle tarieven voor zomer, winterstalling en diverse werkzaamheden.

Winterstalling en onderhoud

Ook voor een winterstalling kunt u bij ons terecht. Onze tarieven vindt u op deze pagina »

Naast de jachthaven kunnen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw boot verrichten. Denk hierbij aan het aanbrengen van nieuwe antifouling, uw boot poetsen, de romp schilderen, aflakken van houten delen etc.

Wilt u meer informatie over bootonderhoud? Neem gerust contact met ons op »

boot-uitzicht-water_CT-01_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur