Waterpark Beulaeke Haven is een full service jachthaven

Ligplaatsen voor de zomer, winterstalling en divers onderhoud

De prachtige jachthaven van WaterparkBeulaeke Haven biedt plaats aan 240 boten, daarnaast is er plaats voor ± 20 passanten. De ligplaatsen variëren van 6 tot 12 meter. Een plattegrond van alle ligplaatsen kunt u hier vinden. Op deze pagina vindt u alle tarieven van de ligplaatsen in de zomer, winterstalling en de diverse onderhoudswerkzaamheden.

Trailerhelling en botenkraan

Naast de jachthaven beschikt Waterpark Beulaeke Haven ook over een trailerhelling, u kunt hier gebruik van maken als u bijvoorbeeld uw boot te water wilt laten om een dagje lekker het water op te gaan. De kosten voor het gebruik van de trailerhelling zijn € 10,00.
Als u zich vóór gebruik van de trailerhelling even meldt in het havenkantoor kunnen wij u uitleggen waar en hoe te parkeren.

Ook dit jaar mogen we weer de zeilers van de Pampusklasse ontvangen op ons haventerrein. Zij zullen neerstrijken van 28 augustus tot en met 1 september. Indien u tijdens dit weekend gebruik wilt maken van de trailerhelling houdt u er dan rekening mee dat het druk kan zijn.

De trailerhelling kan in de winter niet gebruikt worden en is in de periode van 14 december 2020 tot en met 24 januari 2021 gesloten.

Botenkraan

Onze botenkraan kan uw boot met een maximaal gewicht van 3,5 ton in of uit het water takelen. Takelen kan uitsluitend op afspraak.

Hier vindt u de tarieven voor het takelen.

haven-vanaf-water_CT-01_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur
boot-uitzicht-water_CT-04_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur

Water en elektra

Iedere steiger in onze jachthaven is voorzien van elektra -en watertappunten.
Deze zijn te gebruiken middels inworp van € 0,50

Toiletten en douches

In verband met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus heeft de Veiligheidsregio IJsselland de Noodverordening op 29 april aangepast. Dit houdt in dat ons sanitairgebouw gesloten is tot en met 19 mei a.s.

In het toiletgebouw die gelegen is achter de tennisbaan vindt u de toiletten, douches, wasserette en de stortplaats voor uw chemisch toilet. Douchen kan door middel van inworp van € 0,50 en muntjes voor de wasmachine en wasdroger kunt u kopen in het havenkantoor.

Winterstalling en onderhoud

Ook voor een winterstalling kunt u bij ons terecht. Onze tarieven vindt u op deze pagina »

Naast de jachthaven kunnen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw boot verrichten. Denk hierbij aan het aanbrengen van nieuwe antifouling, uw boot poetsen, de romp schilderen etc.

Wilt u meer informatie over bootonderhoud? Neem gerust contact met ons op »

boot-uitzicht-water_CT-01_Waterpark-Beulaeke-Haven_jachthaven-boot-sloep-verhuur